Vi stræber efter at være din fortrukne boghandel

Hos ReliBooks stræber vi efter at gøre læsning til en leg igen, med et fokus på, at alle skal kunne følge med uanset niveau. Samtidig vil vi gøre bogindkøbet til det mindste af dine bekymringer.

I øjeblikket er vi en standard boghandel, som tilbyder en overskuelig og brugervenlig boghandel. I fremtiden vil vi levere endnu mere, og derfor glæder vi os til, at I skal med på vores rejse, for sammen at skabe Danmarks bedste online boghandel.

Vi vil meget gerne høre fra jer, hvis I har forslag til hvordan dette kan lade sig gøre, så skriv endelig til os på Tpm@ReliBooks.com.

image
stick people, puzzle, helping-2324009.jpg

Vi forsøger at samle jeres læselister

Ved hjælp af samarbejde med uddannelsesinstitutioner, forsøger vi at tilbyde pensum- samt læselister i et overskueligt format. Det kan lyde simpelt, men at finde de rigtige bøger til det rigtige semester, kan være besværligt. Det vil derfor blive muligt at søge på pensum- og læselister hos ReliBooks. 

Står du for en pensumliste og gerne vil tilføje den hos os, eller ønsker du, at vi  kontakter din institution for at få jeres pensumlister eller læselister, så skriv til Tpm@ReliBooks.com. 

Indkøbskurv